Tambourine Men støtter Generatoren

Torsdag d. 26 april går det løs. Fem herrer med rock i blodet giver støttekoncert for det nye musikhus Generator. De kalder sig Tambourine Men, og for en flad halvtresser kan du rocke dig tilbage til de gode gamle dage.

Af Martin Ahlgreen, torsdag d. 19. april 2012

Du har også muligheden for høre at Tambourine Men, når de sparker 60’er-festivalen i Holstebro lørdag den 11. august. Foto: Tambourine Men

Rolling Stones, Van Morrison, Henning Stærk og Creedence Clearwater Revival er bare en lille del af Tambourine Mens repertoire. Musik, der henvender sig til et bredt publikum, og man forventer at se repræsentanter fra alle generationer til koncerten på torsdag, som forgår på Kastengevej 3.

Vi vil gerne støtte op om det her, fordi vi synes, det er et rigtig godt initiativ. Vi har virkelig savnet et spillested i Ringkøbing, så derfor er det oplagt at støtte et projekt som dette,” fortæller bassist Anton Bjerg.

Bandet slæber selv alt sit udstyr med for at begrænse udgifterne for Generator. Formand og initiativtager for musikforeningen Medspil, Søren Knudsen, er glad for, at bandet vil komme og spille. Han fortæller, at det passer lige ind i sjælen på spillestedet.

Generator er jo ikke kun for de unge, det er et sted for musikelskere. Vores grundlæggende mål er at levere rammerne for, at ting skal ske, uanset alder,” siger han.

Søren Knudsen, som har kæmpet for at få spillestedet Genarator op og køre, glæder sig over den store opbakning. Foto: Martin Ahlgreen

Et brag af en koncert

Sidste lørdag blev musikhuset åbnet med et brag af en koncert. Bands med lokal tilknytning spillede uden honorar for at skrabe penge sammen til spillestedet. Selvom stedet er koncertklar, mangler der stadig at blive ordnet en masse ting.

Søren Knudsen kan ikke komme med det præcise tal, men mener, at de skal bruge mellem en halv og en hel million kroner før Generator kan stå 100 procent klar.

Vi mangler stadig at bygge vores egen scene. Udover det skal øvelokalerne gøres færdige, og så mangler der stadig en masse småting. Heldigvis har vi en masse unge frivillige, som er opsatte på at få det her til at fungere,” siger han.

Søren Knudsen kan næsten garantere, at man kan benytte øvelokalerne inden årets slutning, men håber, det kan lade sig gøre før. Det største problem er stadig finanserne. På spillestedet håber man at kunne samle en del af pengene ved at afholde flere støttekoncerter.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *