Ringkøbing Rideklub udbygger fællesskabet

I byens rideklub vil de gerne sikre et sammenhold mellem alle aldersgrupper. Derfor har klubben besluttet at bygge et såkaldt ryttertorv, hvor rytterne mødes på tværs af områdets mange stalde.

Af Ann-Sofie Warnich og Jane Munk, torsdag d. 19. April 2012 

Janne Pedersen fremviser staldgangen. Klubben vil gerne have et fællesområde, hvor rytterne kan gøre deres heste klar. Foto: Ann-Sofie Warnich

”Selvom her altid er mennesker, så kan man nogle gange gå rundt i staldene uden at møde nogen. Simpelthen fordi rideklubben består af så mange forskellige bygninger.”

Sådan siger Janne Pedersen, der er kasserer i Ringkøbing Rideklubs bestyrelse. For at løse det problem har klubbens bestyrelse nu besluttet at bygge et område, kaldet ”ryttertorvet.” Her kan ryttere fra alle stalde i klubben stå med deres heste, når de firbenede skal klargøres til ridning.

”Ryttertorvet har til formål at forbedre fællesskabet mellem rytterne herude. Der er rigtig mange unge piger i klubben, og det er vigtigt at sørge for, at der er plads til alle, så der ikke opstår konflikter. På ryttertorvet vil de unge også kunne møde de ældre, så de kan lære af hinanden,” fortæller Janne Pedersen.

Pengene mangler

Både tegninger og tilladelser til den nye tilbygning er på plads, men det er endnu uvist, hvornår klubben har penge til at starte byggeriet. Rideklubben er nemlig en selvejet institution, og skal derfor selv skrabe pengene sammen til deres planlagte ryttertorv.

”Vi ved ikke, hvornår byggeriet af ryttertorvet kommer i gang. Lige nu mangler der penge i kassen, så det kommer helt an på, hvornår vi får skaffet midlerne,” siger Janne Pedersen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *